Generelt

NB: Turen er fullbooket – henvend deg for å stå på venteliste

17. – 27. november 2017

Reis fra Kyoto, via øyhopping i Seto-havet til Tokyo.

Turen starter i Kyoto, hvor vil besøke klassikerne i Japans tradisjonelle arkitektur: templer, hager og palasser. Det blir overnatting og middager i tradisjonell arkitektur, og bakteppet vil være den japanske høsten, med behagelig temperatur og skogkledde åser som eksploderer i høstfarger.
Etter Kyoto blir det øyhopping i Japans svar på Middelhavet: Seto-havet. På flere øyer her, blant små fiskelandsbyer, skogkledde åser og langstrakte strender, dukker det stadig opp nye prosjekter som forener arkitektur, kunst og landskap. Alt fra store kunstmuseer til små installasjoner i landsbyene.
Siste halvdel av turen går med lyntog til Tokyo, hvor vi med hotell sentralt i et av byens skyskraperdistrikter får rikelig med tid til å oppleve den hektiske storbyen. Vi skal besøke flere nyere prosjekter, både sentralt i Tokyo og i regionen. I tillegg til den stereotypiske metropolens skyskrapere og neonlys, vil vi også utforske den mer ukjente men mer typiske siden av byen: bolig og næring tett pakket sammen i et selvgrodd og endeløst teppe av små gater og hus.
Turen er et kompakt tverrsnitt av Japan – det moderne og det tradisjonelle, det urbane og det landlige. Det vil samtidig være rikelig med fritid til å dra på egne oppdagelser av utvalgte attraksjoner.

Priser

Utsalgspris: 39.000,- per person

Medlemspris NAL, NIL og NLA: 34.000 kr

Aktiviteter

  • Klassikerne i Japans tradisjonelle arkitektur: templer, hager og palasser.
  • Overnatting og middager i tradisjonell arkitektur
  • Øyhopping i Japans svar på Middelhavet: Seto-havet.
  • Lyntog til Tokyo
  • Besøke flere nyere prosjekter, både sentralt i Tokyo og i regionen

Inkludert:

  • Fly Oslo – Tokyo – Oslo, all transport som skjer i gruppen
  • De fleste frokoster, 3 middager med drikke (vann/te, ev. 1 øl per person), 3 lunsjer med drikke (vann/te, ev. 1 øl per person)
  • All overnatting

Valgfritt, ikke inkludert:
Ekstra måltidspakke: (3 middager), 3000 kr per person

 

Depositum

Depositum for reisen er 5000 kr, og for at din plass på reisen skal være garantert må depositum betales innen 7 dager etter bestilling. Faktura sendes til oppgitt epostadresse.

Guide

Reiseleder for turen er arkitekt Siri Zanell og Japanverdens lokalkjente, norsktalende guide Naomi Minetoshi.

Tilgjengelige avganger

Turen arrangeres 17. november 2017. For å bestille - send en epost til victoria@japanverden.no eller finn datoen i kalenderen under og fyll ut bestillingsskjemaet. Vi sender en faktura med depositum så snart vi mottar bestillingen.
Dessverre, det er ingen ledige plasser på denne reisen.